Bekijk alle projecten in "GOOISE MEREN"

Koffie-inloop Kazerne in Muiden

Organisatie
Versa Welzijn
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
GOOISE MEREN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Ieder donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in de Kazerne in Muiden een open koffie-inloop. Deze koffie-inloop wordt vooral bezocht door ouderen uit Muiden. Voor deze koffie-inloop zoeken we een paar vrijwilligers die ons helpen bij deze gezellige ochtend. Als vrijwilliger bent u onze gastvrouw of gastheer: u ontvangt de mensen, verzorgt de koffie, maakt een gezellig praatje. Zo af en toe verzorgen de vrijwilligers ook een activiteit zoals een bingo, een gezelschapsspel of samen wandelen. Deze activiteiten bedenkt u samen met een medewerker van Versa Welzijn.

Omschrijving activiteit
Ieder donderdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in de Kazerne in Muiden een open koffie-inloop. Deze koffie-inloop wordt vooral bezocht door ouderen uit Muiden. Voor deze koffie-inloop zoeken we een paar vrijwilligers die ons helpen bij deze gezellige ochtend. Als vrijwilliger bent u onze gastvrouw of gastheer: u ontvangt de mensen, verzorgt de koffie, maakt een gezellig praatje. Zo af en toe verzorgen de vrijwilligers ook een activiteit zoals een bingo, een gezelschapsspel of samen wandelen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.