Bekijk alle projecten in "EINDHOVEN"

KlusMaatje

Organisatie
Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
EINDHOVEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Met handige handen kun je veel doen voor mensen die zelf niet (meer) zo goed uit de voeten kunnen. Je helpt ze met klusjes in en rond huis, eenvoudige reparaties, schilderwerk, klein tuinonderhoud, vervoer of boodschappen. Je doet dit voor mensen uit Eindhoven met een minimuminkomen die ouder zijn of een lichamelijke beperking hebben. Als KlusMaatje voer je korte, éénmalige klussen uit die maximaal één dagdeel duren en die reguliere organisaties zoals de Thuiszorg niet bieden.

Als KlusMaatje:
- help je graag mensen die dat nodig hebben;
- ben je handig;
- of vind je het geen probleem om iemand te vervoeren naar het ziekenhuis;
- ben je betrouwbaar en enthousiast.

Kom ik in aanmerking voor een KlusMaatje?
Kun jij wel wat praktische hulp gebruiken? Heb je een minimum inkomen, ben je wat ouder en/of heb je een lichamelijke beperking? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven. Dan kijken we samen of je in aanmerking komt voor een KlusMaatje.

Omschrijving activiteit
Wat doet de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven voor de KlusMaatjes?
Wij zorgen voor het benodigde gereedschap, begeleiding en ondersteuning van de Maatjes. Er is altijd een coördinator beschikbaar om op terug te vallen bij vragen of moeilijkheden. Verder kunnen al onze Maatjes rekenen op een (reis)kostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering. Ook organiseren we jaarlijks leuke uitjes en (thema-)bijeenkomsten.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.