Bekijk alle projecten in "WAGENINGEN"

Kind aan Huis Wageningen

Organisatie
Stichting Solidez
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
WAGENINGEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Als vrijwilliger ga je wekelijks naar een vast gezin toe om ondersteuning te bieden. Je mag zelf aangeven wat je leuk vindt om te doen: met moeder samen praten over de opvoeding, een gezin wegwijs maken in Nederland en Wageningen, met een kind samen een spreekbeurt voorbereiden...Elk jaar ondersteunen we ongeveer 50 gezinnen in Wageningen, er zit vast een leuk gezin voor je bij!

Als gezin loopt het niet altijd allemaal lekker. Dan is het fijn als er elke week iemand tijd en aandacht voor je heeft, een luisterend oor of een handje helpen bij praktische dingen. Als ouder mag je zelf aangeven waar je behoefte aan hebt. Je kunt jezelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek. De coördinator komt bij je thuis en zoekt vervolgens een vrijwilliger die bij je past. Meestal komt de vrijwilliger 1x per week bij je thuis. De duur van de ondersteuning hangt af van jouw vraag. Het is gratis.

Omschrijving activiteit
Kind aan Huis ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Onze vrijwilligers bieden ondersteuning, praktische hulp en vriendschap aan ouders met kinderen tot ongeveer 14 jaar. De gezinnen geven zélf aan op welke gebieden zij steun wensen: hun vragen staan centraal. We werken in Wageningen met een enthousiast team van ongeveer 30 vrijwilligers, maar we zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kind aan Huis wordt in Wageningen uitgevoerd door Solidez, de welzijnsorganisatie.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt