Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Jong+Oud=Goud

Organisatie
Stichting SeniorenStudent
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Als studentvrijwilliger bij Stichting Senior&Student ga je voor een periode van 12 maanden op bezoek bij een senior (bezoektijden in overleg). Samen ondernemen jullie leuke activiteiten (musea bezoeken, samen koken en eten) en je helpt de senior bij praktische zaken (boodschappen doen, computerles). Je wordt begeleid door Stichting Senior&Student en door zorgprofessionals. Twee keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd om je verder te verdiepen in je vrijwilligersfunctie. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding tussen de €25,- en €100,- per maand.

Woont u in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht en bent u op zoek naar een jong iemand die u helpt met dagelijkse dingen en gezellige activiteiten met u onderneemt? Neem contact met ons op! Tel: 020-3080916 of info@stichtingseniorenstudent.nl

Omschrijving activiteit
Bij het project Jong+Oud=Goud koppelen we studenten aan senioren voor hulp en gezelschap. Het doel is om de zelfredzaamheid en het sociale netwerk van de senioren te versterken en studenten een maatschappelijke functie te bieden. We koppelen de studenten en senioren aan elkaar op basis van persoonlijke overeenkomsten en gedeelde interesses. Zo kunnen jullie een bijzondere band opbouwen en in het gesprek de diepte ingaan. Een vriendschap tussen jong en oud.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.