Bekijk alle projecten in "ZOETERMEER"

JobHulpMaatje

Organisatie
JobHulpMaatje Zoetermeer
Soort project
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
ZOETERMEER
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

JobHulpMaatje past bij jou als je: Affiniteit hebt met de doelgroep werkzoekenden, Integer bent, Inlevingsvermogen en daadkracht hebt, Goede communicatieve vaardigheden hebt en enkele uren per week beschikbaar bent.

Op zoek naar een baan? Je bent niet alleen! Ben je onlangs je baan verloren, heb je al jaren geen baan meer, of zit je niet op je plek? Meld je aan voor onze JobGroups of ga aan de slag met een maatje!

Omschrijving activiteit
Werk je graag met mensen en spreekt het je aan om hen te helpen een stap verder te komen richting passend werk? Dit vrijwilligerswerk geeft veel voldoening en levert mooie contacten en leerzame ervaringen op. Ontdek hier hoe je JobHulpMaatje kunt worden! Wat houdt het in om JobHulpMaatje te zijn? Je coacht een werkzoekende één op één aan de hand van een zevenstappenplan. In het begin zal dit een dagdeel per week zijn, later kan je dat afbouwen en zal er meer mailcontact zijn om mee te denken met het schrijven van brieven bijvoorbeeld.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.