Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Humanitas Thuisadministratie

Organisatie
Humanitas Amsterdam en Diemen
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die samen met onze deelnemers de administratie willen doornemen, overzicht helpen creëren en een luisterend oor willen bieden. Ben jij die vrijwilliger die een paar uur per week praktische ondersteuning wil geven aan een stadsgenoot die de hulp goed kan gebruiken?

Wil jij samen met onze deelnemer:
- brieven openen en leren begrijpen
- rekeningen doornemen
- een overzichtelijke administratie helpen inrichten
- inzicht geven in inkomsten en uitgaven
- hem of haar leren omgaan met geld
- coachen hoe eventuele schulden voorkomen kunnen worden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Email:

Gerda Veen voor stadsdelen Centrum en Oost en voor jongeren (16 tot 24 jaar) in de hele stad: g.veen@humanitas.nl (of whatsapp naar 06 51 18 88 01)

Marisca Jones voor stadsdelen West, Zuid, Zuidoost en voor Diemen: m.jones@humanitas.nl

Rosanne Schutte voor stadsdelen Noord en Nieuw West

Omschrijving activiteit
Het oppakken van je administratie is niet altijd makkelijk. Door omstandigheden kun je makkelijk het overzicht kwijtraken. Vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie helpen bij het op orde brengen en leren houden van de (financiële) administratie zodat iemand zelfstandig verder kan. Ondersteuning van een vrijwilliger van de Thuisadministratie is kosteloos.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.