Bekijk alle projecten in "MAASDRIEL"

Humanitas opvoeden en opgroeien; Home-Start,Match

Organisatie
Humanitas Rivierenland
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MAASDRIEL
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Wie komt ons team vrijwilligers versterken? Als Humanitas maatjes bied je vriendschap, gezelligheid en steun.
Na een voorbereidingstraining kun je aan de slag als maatje bij een jongere of bij een gezin. Bezoekjes plan je in, op een tijd die jou zelf goed uitkomt! Lijkt het je leuk om een verschil voor een jongere te maken? Of wil je een steuntje bieden bij een (jong) gezin? Home-Start: project voor ouders met jonge kinderen? Meld je aan!
Neem vrijblijvend contact op of kijk op https://www.humanitas.nl/afdeling/rivierenland/

Wij ondersteunen mbv getrainde vrijwilligers, gezinnen die een steuntje in de rug verdienen (Home-Start); maar ook jongeren voor wie het opgroeien niet makkelijk is (MAtch); mensen die hun financiën zonder hulp niet op orde krijgen (TA); ouders waarbij de afgesproken omgangsregeling steun nodig heeft (BOR)

Omschrijving activiteit
Ervaringsdeskundige vrijwilligers brengen (2)wekelijks een bezoekje aan een jongere of een gezin om steun/vriendschap te brengen, versterken/vergroten van zelfvertrouwen maar vooral om een luisterend oor te bieden. Er echt zijn voor iemand...
Tijd en aandacht geven dat is wat jij als Humanitas vrijwilliger brengt bij de deelnemer.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.