Bekijk alle projecten in "WEST BETUWE"

Humanitas opvoeden en opgroeien Home-Start, Match

Organisatie
Humanitas Rivierenland
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
WEST BETUWE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Wie komt ons team vrijwilligers versterken? Je krijgt een voorbereidingstraining en kunt gebruik maken van intervisie met collega's en individuele begeleiding. Bezoekjes plan je in, op een tijd die jou zelf goed uitkomt! Lijkt het je leuk om een verschil voor een jongere te maken ? Of bij Home-Start: maatjes project voor ouders met jonge kinderen? Of ben je ook financieel /praktisch onderlegd en help je graag om orde op zaken te stellen bij TA? Of help je ouders met hun omgangsregeling bij BOR? Wil je (vrijblijvend) meer weten: Meld je aan!

Wij ondersteunen mbv getrainde en begeleide vrijwilligers, gezinnen die een steuntje in de rug verdienen (Home-Start); jongeren voor wie het halen van een startkwalificatie en/of werk niet vanzelfsprekend is (MAtch/ JouwMentor); mensen die hun financiën zonder hulp niet op orde krijgen (TA); ouders waarbij de afgesproken omgangsregeling steun nodig heeft (BOR)

Omschrijving activiteit
Getrainde en ervaringsdeskundige vrijwilligers brengen (2)wekelijks een bezoekje aan een gezin/jongere/deelnemer om een luisterend oor, steun en vriendschap te brengen tbv versterken/vergroten van zelfvertrouwen en sociaal netwerk en/of om fin. zaken weer op orde te brengen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.