Bekijk alle projecten in "HEEZE-LEENDE"

Humanitas Jeugdsupport

Organisatie
Humanitas Eindhoven
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HEEZE-LEENDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Ben jij of ken jij iemand die met iets kleins van grote betekenis wil zijn? Wordt dan nu maatje van een jongere of jongvolwassene!

Ken je een jongere die een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld hem of haar dan aan bij Jeugdsupport. Jeugdsupport is een maatjesproject voor jongeren die te maken hebben (gehad) met jeugdhulpverlening, risicojongeren, jonge vluchtelingen en jongeren die ondersteuningen willen bij geldzaken. Een maatje van Jeugdsupport biedt hen een luisterend oor, aandacht en ondersteuning bij vragen over bijvoorbeeld het vinden van een leuke vrijetijdsbesteding, sociale contacten, of zelfstandig wonen.

Omschrijving activiteit
Als vrijwilliger kun je veel betekenen voor een jongere die veel heeft meegemaakt. Net dat steuntje in de rug of samen even iets leuks doen, kan al een heel verschil maken bij onze jongeren! Je spreekt eens per week of 2 weken af voor een jaar lang. Samen met jouw jongere beslis je wanneer je afspreekt, wat je gaat doen en hoelang het duurt.
Onze insteek is gebaseerd op gelijkwaardig contact, gezelligheid, vrije tijd invulling en ondersteuning.
Ervaring met deze doelgroep hoeft niet. Je wordt namelijk goed getraind én begeleid gedurende het jaar :)
We matchen op basis van persoonlijkheid, interesses én praktische beschikbaarheid.

Via deze link kan je binnen 60 seconden zien wat we doen: https://youtu.be/zHZv9cAkm6k

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.