Bekijk alle projecten in "DEN HELDER"

Humanitas Den Helder, Schagen en Hollands Kroon zoekt maatjes!

Organisatie
Humanitas Kop van Noord-Holland
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DEN HELDER
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij bieden: - Trainingen - Groepsbijeenkomsten - Reiskostenvergoeding - Persoonlijke begeleiding/ondersteuning door een coördinator - Goede werksfeer - Inspirerende mensen

De inzet is ongeveer 2 uur per week
Den Helder, Schagen en Hollands Kroon

Er vind eerst een kennismakingsgesprek plaats en wanneer duidelijk is wat de hulpvraag is gaan we op zoek naar een maatje. Samen met de coördinator gaan we kennismaken en daarna zal het maatje wekelijks een dagdeel langskomen voor de duur van ongeveer een jaar (kijkende naar wat nodig is).

Omschrijving activiteit
Omschrijving activiteit
Humanitas Kop van Noord-Holland heeft verschillende Maatjesprojecten op verschillende themagebieden, namelijk Eenzaamheid, Opvoeden en Opgroeien, Rouw en Verlies en Thuisadministratie. Het kan gaan om het er gewoon 'zijn', het ondernemen van een activiteit, het opbouwen van nieuwe sociale contacten, het bieden van emotionele steun of een luisterend oor. De kracht van de Maatjesprojecten is dat door een tijdelijke ondersteuning van een vrijwilliger een hulpvrager/deelnemer zich sterker voelt, meer zelfvertrouwen heeft en zonder hulp verder kan.
De projecten worden aangeboden in de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon
Wil je meer weten over onze Maatjesprojecten of je aanmelden? kopvannoord-holland@humanitas.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.