Bekijk alle projecten in "HOORN"

Hulp Dichtbij

Organisatie
Vrijwilligerspunt Westfriesland
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
HOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wilt u iemand helpen? Dan kunt u uw hulpaanbod kenbaar maken. U vertelt wat u zou kunnen doen, hoe, wanneer en hoe lang. Hulpvragers kunnen u zo makkelijk vinden. U kunt natuurlijk ook direct reageren op de hulpvragen die anderen hebben geplaatst. Uw hulpaanbod leggen wij voor aan hulpvragers.

Een boodschapje doen. Een klusje in de tuin of in huis. Een kopje koffie drinken en gezellig kletsen. Voor u is het wellicht heel vanzelfsprekend, maar veel mensen in West-Friesland kunnen hulp gebruiken of hebben behoefte aan gezelschap. Als vrijwilliger Hulp Dichtbij kunt u die hulp in de buurt zijn. Interesse? Kijk dan op de website https://www.vrijwilligerspunt.com en kijk welke hulpvraag u aanspreekt!

Wij vragen van u
Vindt u het leuk iets voor een ander te betekenen? Eenmalig of een keer per week? Heeft u geduld, bent u enthousiast en biedt u graag een luisterend oor? Dan is deze vrijwilligersvacature echt iets voor u!

Gevraagde beschikbaarheid
Eenmalig, of minimaal een uurtje per week..

Omschrijving activiteit
Bij Hulp Dichtbij kunt u hulp vragen of hulp bieden. Hulpvragen kunnen structureel of incidenteel zijn, klein of groot. Ook het aanbod varieert: als vrijwilliger kunt u af en toe of juist regelmatig iets voor een ander betekenen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.