Bekijk alle projecten in "SOEST"

Houd jij ervan om lekker naar buiten te gaan?

Organisatie
's Heeren Loo Ermelo & Groot Emaus
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
SOEST
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Op Groot Emaus in Soest wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking van 16 t/m 19 jaar. Zij vinden het heerlijk om in het weekend lekker naar het bos of vaar zee te gaan. Ook houden zij van vissen, picknicken, en dropping, voetballen, fietsen, bioscoopje pakken of naar een terras gaan. Ga jij met ze mee?

Na een kennismaking vragen we jou om een korte cursus te doen (van 1 uur). We vertellen je dan wat meer over de doelgroep van onze jongeren.

Omschrijving activiteit
Sta jij stevig in je schoenen en ga jij graag een uitdaging aan? Doe jij wat je beloofd en help je ze graag om de wereld om hen heen beter te begrijpen? Dan komen we graag in contact met jou!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.