Bekijk alle projecten in "EDE"

Hou jij van gezelligheid?

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

Gezellig samen wat bakken, winkelen, een film kijken, een stuk wandelen, een sigaretje roken of gewoon lekker wat kletsen bij een kop koffie of thee. Past dit bij jou? Maak dan kennis met Erica!

Over Erica:
Erica (39) is een gezellige, belangstellende vrouw met een verstandelijke beperking. Erica woont op locatie De Rietkampen van ’s Heeren Loo. Ze heeft hier een eigen kamer op de eerste verdieping, waar ze begeleid zelfstandig woont. Regelmatig zoekt ze de gezelligheid op van de woongroep op de begane grond. Erica maakt graag grapjes en houdt van een dolletje, maar kan ook serieuze gesprekken voeren. Ze is lid van de cliëntenraad van ’s Heeren Loo – regio Gelderland Midden. Erica vindt veel dingen leuk om te doen: bakken, winkelen, film kijken, wandelen. En ze maakt elke dag haar eigen sigaretten. Dit is belangrijk voor haar..

Omschrijving activiteit
We zoeken voor Erica een vrouwelijke vrijwilliger die behalve gezellig, ook geduldig is. Je bent bereid om te investeren in het opbouwen van een vriendschappelijke relatie met Erica door regelmatig met haar af te spreken en langs te gaan voor een kop koffie of om samen wat leuks te doen. Hoe jullie dit verder invullen, is mede afhankelijk van jullie wederzijdse interesses.

Wanneer:
In overleg, op vrijdagmiddag, -avond of in het weekend.

Waar:
Locatie De Rietkampen in Ede

Of neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
• Melissa Derksen
• Telefoon: 06–83147746
• E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.