Bekijk alle projecten in "NOORDOOSTPOLDER"

HomeStart +

Organisatie
Humanitas afdeling Noordoostpolder/Urk
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NOORDOOSTPOLDER
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Wanneer ouders (weer) goed in hun vel zitten, heeft dit een positieve uitwerking op de kinderen. Een vrijwilliger van Home-Start+ die ook ouder is, luistert naar het verhaal van ouders, biedt een luisterend oor aan ouders met kinderen tot 18 jaar. De vrijwilliger weet dat opvoeden een klus kan zijn en biedt praktische hulp en vriendschappelijk contact

Voor ouders die knel zitten met vragen over opvoeding en/of gedrag van hun kinderen is het soms fijn om te kunnen sparren met iemand die je zorgen herkent en een luisterend oor kan bieden.

Omschrijving activiteit
In ieder gezin loopt het soms wat minder goed. Spanningen lopen op, het gezin raakt uit balans. Onze vrijwilligers bieden steun bij de opvoeding. En ze hebben aandacht voor alle gezinsleden. De vrijwilligers krijgen een scholing aangeboden en worden regelmatig getraind. Regelmatig zijn er intervisie bijeenkomsten.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.