Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Home-Start Utrecht

Organisatie
Home-Start Utrecht
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms loopt het wel eens niet zo lekker. Verhuizing, echtscheiding, ziektes van kinderen of andere omstandigheden kunnen spanningen in het gezin geven, waardoor het opvoeden extra moeilijk wordt. Een Home-Start vrijwilliger kan in zo’n geval tijd en aandacht besteden aan kinderen en ouders, zodat ze de rust vinden om op eigen kracht weer verder te kunnen. Heb je ervaring met kinderen en/of opvoeden? Ben je 2 tot 4 uur per week beschikbaar gedurende minimaal 1 jaar? Kun je je goed verplaatsen in een ander en je eigen waarden en normen soms even opzij zetten? Dan zijn we op zoek naar jou! Bel of mail ons voor meer informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. (06-10780546 of info@home-start-utrecht.nl)

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms loopt het wel eens niet zo lekker. Verhuizing, echtscheiding, ziektes van kinderen of andere omstandigheden kunnen spanningen in het gezin geven, waardoor het opvoeden extra moeilijk wordt. Een Home-Start vrijwilliger kan in zo’n geval tijd en aandacht besteden aan kinderen en ouders, zodat je de rust vindt om op eigen kracht weer verder te kunnen. Wilt u weten of Home-Start iets voor u kan betekenen? Bel of mail ons: 06-10780546 of info@home-start-utrecht.nl

Omschrijving activiteit
Home-Start ondersteunt met vrijwilligers gezinnen waar het tijdelijk niet zo lekker loopt. Ze bieden een luisterend oor, een praktisch handje erbij en kijken/denken mee in opvoedsituaties.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.