Bekijk alle projecten in "BORGER-ODOORN"

Home-Start Borger-Odoorn

Organisatie
Icare JGZ
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BORGER-ODOORN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Ben jij die moeder/vader/oma/ pedagogisch student

die 2 of 3 uur per week de tijd heeft om een gezin met jonge kinderen te ondersteunen
door middel van een luisterend oor, het delen van ervaringen, samen op pad te gaan, tijd en aandacht voor de kinderen en te kijken naar mogelijkheden waar het gezin behoefte aan heeft.
Ons uitgangspunt is dat als ouders (weer) goed in hun vel zitten, dit automatisch zijn weerslag heeft op de kinderen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid vinden we heel belangrijk.

We zijn een gezellige organisatie met aandacht voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van vrijwilligers. Je krijgt een training en een reiskostenvergoeding en kerstpakket. Je kunt je eigen tijd indelen. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zichzelf te ontwikkelen en een gezin te laten groeien.

Home-Start ondersteunt gezinnen als ouders niet lekker in hun vel zitten, behoefte hebben aan luisterend oor, ondersteuning met de opvoeding....

Omschrijving activiteit
Omschrijving activiteit
Home-Start is een internationale organisatie die al 8 jaar in Borger-Odoorn zit.
Je start als vrijwilliger met een korte training en behaalt na afsluiting een certificaat.
Een vrijwilliger wordt gekoppeld aan een gezin en bezoekt 1x per week het gezin.
Je krijgt professionele begeleiding vanuit je coördinator om je gezin te ondersteunen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.