Bekijk alle projecten in "ASSEN"

Home-start

Organisatie
Home-start Icare JGZ
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
10
Gemeente
ASSEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Kinderen opvoeden is meestal heel leuk. Alleen gaat dat niet altijd even makkelijk. Soms is het echt een uitdaging. Hebben je kinderen vaak ruzie met elkaar? Luistert je kind niet? Huilt de baby veel? Zit je puberkind te veel op z’n mobiel? Maakt je kind geen huiswerk? Is het te rommelig rond etenstijd? Meestal los je de problemen zelf op, maar soms heb je er geen energie meer voor. Mis je iemand met wie je dit kunt bespreken? Vraag dan steun van een van onze vrijwilligers. Ze hebben allemaal ervaring met opvoeden!

Home- Start bied laagdrempelige opvoedondersteuning bij gezinnen thuis.
Bij Home-Start bied jij met jouw opvoedervaring en als getrainde vrijwilliger tijdelijke ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan gezinnen. Heb jij een luisterend oor, opvoedervaring en een praktische en positieve instelling? Dan hebben we jou(w) hard/t nodig! Met 2 à 3 uur in de week kun jij een gezin echt verder helpen!.

Omschrijving activiteit
We bieden je: ? een gratis professionele training ? een warm team aan vrijwilligers en betrokken coördinatoren ? ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door coaching en deskundigheidsbevordering ? reiskostenvergoeding en eenmaal per jaar een leuk uitje! ? elk jaar een waarderingspakket! ? veel dankbaarheid van ouders en kinderen die je op weg gaat helpen! ? een werkomgeving met in achtneming van de RIVM richtlijnen rondom COVID-19!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.