Bekijk alle projecten in "EMMEN"

Home-Start

Organisatie
Icare JGZ
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
EMMEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Home-Start helpt gezinnen met jonge kinderen waarbij ouders niet lekker in hun vel zitten door welke oorzaak dan ook, of er vragen spelen omtrent opvoeding en ouderschap.
www.home-start.nl

Ben jij die moeder/vader/oma/ pedagogisch student

die 2 of 3 uur per week de tijd heeft om een gezin met jonge kinderen te ondersteunen
door middel van een luisterend oor, het delen van ervaringen, samen op pad te gaan, tijd en aandacht voor de kinderen en te kijken naar mogelijkheden waar het gezin behoefte aan heeft.
Ons uitgangspunt is dat als ouders (weer) goed in hun vel zitten, dit automatisch zijn weerslag heeft op de kinderen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid vinden we heel belangrijk.

We zijn een gezellige organisatie met aandacht voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van vrijwilligers. Je krijgt een training en een reiskostenvergoeding en kerstpakket. Je kunt je eigen tijd indelen. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zichzelf te ontwikkelen en een gezin te laten groeien..

Omschrijving activiteit
Home-Start is een internationale organisatie die al 23 jaar in Emmen zit.
Je start als vrijwilliger met een korte training en behaalt na afsluiting een certificaat.
Een vrijwilliger wordt gekoppeld aan een gezin en bezoekt 1x per week het gezin.
Je krijgt professionele begeleiding vanuit je coördinator om je gezin te ondersteunen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.