Bekijk alle projecten in "GOOISE MEREN"

Het Muiderhuis

Organisatie
Versa Welzijn
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
GOOISE MEREN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Het Muiderhuis aan de Herengracht 82 in Muiden is een ontmoetingsplek rond het geheugen. In Het Muiderhuis worden geheugen gerelateerde activiteiten georganiseerd voor inwoners uit Muiden en Muiderberg. Het Muiderhuis is iedere dinsdag geopend van 10.00 tot 13.30 uur, er wordt samen geluncht. Er komen circa 12 mensen om deel te neem aan de activiteiten. Ter ondersteuning van deze activiteiten zoeken we enkele vrijwilligers. Als vrijwilliger helpt u mee bij de activiteiten, zoals bijvoorbeeld samen een spelletje doen, samen de krant lezen, samen een soepje bereiden, knutselen of gezellig een praatje maken. Ook verzorgen de vrijwilligers de koffie en thee en helpt u bij het bereiden van de lunch. U werkt samen met medewerkers van Versa Welzijn. We verwachten de vrijwilliger op dinsdagochtend omstreeks 09.30 uur, samen zetten we alles klaar zodat we om 10.00 uur de mensen kunnen ontvangen en het programma start. Rond 13.30 vertrekken de mensen en sluiten we de dag af. Als vrijwilliger kunt u iedere dinsdag aanwezig zijn, maar bv om de week is ook mogelijk.

Omschrijving activiteit
Het Muiderhuis aan de Herengracht 82 in Muiden is een ontmoetingsplek rond het geheugen. In Het Muiderhuis worden geheugen gerelateerde activiteiten georganiseerd voor inwoners uit Muiden en Muiderberg. Het Muiderhuis is iedere dinsdag geopend van 10.00 tot 13.30 uur, er wordt samen geluncht. Er komen circa 12 mensen om deel te neem aan de activiteiten. Ter ondersteuning van deze activiteiten zoeken we enkele vrijwilligers. Als vrijwilliger helpt u mee bij de activiteiten, zoals bijvoorbeeld samen een spelletje doen, samen de krant lezen, samen een soepje bereiden, knutselen of gezellig een praatje maken. Ook verzorgen de vrijwilligers de koffie en thee en helpt u bij het bereiden van de lunch. U werkt samen met medewerkers van Versa Welzijn.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.