Bekijk alle projecten in "ZWOLLE"

Hart voor Zwolle

Organisatie
Stichting Hart voor Zwolle
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ZWOLLE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? Heb jij hart voor eenzame ouderen, voor vluchtelingen, iemand met een beperking of voor eenzame jongeren? We ontmoeten je graag!

Als maatje van een eenzame jongere ga je 1x per twee weken gezellig met een kwetsbare, eenzame Zwollenaar op trekken. Het is heel flexibel en bovendien geeft het zeer veel voldoening! Bekijk hier het verhaal van Job en Robin : https://www.youtube.com/watch?v=0cnM86LaxL8&t=1s

Zie www.hartvoorzwolle.nl voor meer informatie of meld je meteen aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Omschrijving activiteit
Hoe? Het klinkt heel makkelijk en dat is het ook! Je wordt gekoppeld aan een leeftijdsgenoot die past bij jou als persoon, bijv. dezelfde hobby's of interesses. Jullie gaan samen de stad in, pakken een terrasje, gaan wandelen of drinken een kopje koffie. Als gezelschapsmaatje kan jij het verschil maken voor een eenzame jongere! We verbinden mensen met elkaar zodat mensen zich weer gezien voelen!

Bekijk onze website voor meer inspirerende verhalen en informatie: www.hartvoorzwolle.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt