Bekijk alle projecten in "MONTFOORT"

Handjehelpen: Wat beteken jij voor een ander?

Organisatie
Handjehelpen
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
MONTFOORT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Handjehelpen biedt één-op-één hulp aan kinderen en volwassenen met een beperking, chronische ziekte of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt. Wij bieden ondersteuning in de thuissituatie. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers.
Daarnaast hebben wij projecten waarin wij hulp bieden aan speciale doelgroepen.

Wil jij je inzetten voor een ander?
Als vrijwilliger bij Handjehelpen help je kinderen en volwassenen met een beperking bij hen thuis. Ga jij eens op de koffie bij iemand die eenzaam is, leer je een kindje met een beperking vriendjes maken in de buurt of ga wandelen, fietsen of sporten met iemand die vanwege zijn of haar beperking een steuntje nodig heeft? Bij Handjehelpen weten we altijd iemand bij jou om de hoek te vinden waar jij een maatje voor kunt zijn.

Omschrijving activiteit
Van 'eenvoudig' vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is. De hulp wordt één op één gegeven. Je bezoekt je eigen hulpvrager bij hem of haar thuis. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een wat langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je. Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij jou past. Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.handjehelpen.nl bij onze vacatures voor een passende vraag bij jou om de hoek.
Graag tot ziens!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.