Bekijk alle projecten in "HAARLEMMERMEER"

Haarlemmermeer voor Elkaar

Organisatie
Haarlemmermeervoorelkaar
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
HAARLEMMERMEER
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Als je een maatje zoekt, kun je op het online platform Haarlemmermeervoorelkaar.nl een oproepje plaatsen. Daarin vertel je wat je graag met je maatje zou willen doen en vertel je ook iets over jezelf. Je kunt er ook een oproepje voor een cliënt of een familielid of kennis op zetten. Via het online platform kan een maatje op jouw oproepje reageren. Als je vragen hebt of meer informatie wilt kun je bellen met de matchmakers van de vrijwilligerscentrale. Je kunt ook langskomen tijdens het spreekuur in Hoofddorp. De matchmakers helpen jou om je oproepje op Haarlemmermeervoorelkaar.nl te plaatsen en je te koppelen aan een maatje die bij jouw hulpvraag past.

Op Haarlemmermeervoorelkaar staan actuele oproepjes van inwoners die een maatje zoeken. Zie www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/maatjes. Inwoners zetten er oproepjes op, maar ook organisaties die voor cliënten een maatje zoeken. Het kan gaan om allerlei activiteiten, bijvoorbeeld wandelen, spelletjes doen, samen voetbal kijken of de taal leren. Welk oproepje spreekt jou aan en voor wie wil jij een maatje zijn?

Omschrijving activiteit
Op Haarlemmermeervoorelkaar komen vraag en aanbod van maatjes bij elkaar. Inwoners kunnen zelf oproepjes doen en op zoek gaan naar een maatje. Ook de organisaties met maatjesprojecten in Haarlemmermeer zetten de actuele oproepjes voor hun cliënten op Haarlemmermeervoorelkaar. Als je vragen hebt of meer informatie wilt kun je bellen met de matchmakers van de vrijwilligerscentrale. Je kunt ook langskomen tijdens het spreekuur in Hoofddorp. De matchmakers helpen jou om je oproepje op Haarlemmermeervoorelkaar.nl te plaatsen en je te koppelen aan een maatje die bij jouw hulpvraag past.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.