Bekijk alle projecten in "EINDHOVEN"

GezelschapsMaatje

Organisatie
Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
EINDHOVEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Kom ik in aanmerking voor een GezelschapsMaatje?
Woon je in Eindhoven, heb je een klein netwerk en heb je behoefte aan gezelschap? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven, dan kijken we samen of je in aanmerking komt voor een GezelschapsMaatje.

Mensen die een klein netwerk hebben kunnen zich heel eenzaam voelen. Als GezelschapsMaatje kun je veel voor hen betekenen. Ga bijvoorbeeld samen een stukje wandelen of een spelletje doen. Even bijpraten bij een kopje koffie en een luisterend oor bieden. Als GezelschapsMaatje zet je je langdurig in, het liefst minimaal een jaar.

Als GezelschapsMaatje
- heb je affiniteit met (oudere) mensen die een klein netwerk hebben;
- ben je stabiel, geduldig en sociaal vaardig;
- ben je enkele uren per week of per twee weken inzetbaar..

Omschrijving activiteit
Wat doet de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven?
Wij zorgen voor begeleiding en ondersteuning. Er is altijd een professionele coördinator beschikbaar om op terug te vallen bij vragen of moeilijkheden. Verder kunnen al onze Maatjes rekenen op relevante training- en intervisiebijeenkomsten, (reis)kostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering. Ook organiseren we jaarlijks leuke uitjes en (thema-)bijeenkomsten.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.