Bekijk alle projecten in "ALKMAAR"

Gezelschap en hulp gezocht bij sociale activiteiten

Organisatie
Raphaël Stichting - Locatie Scorlewald
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
ALKMAAR

Veel van onze bewoners zijn niet in staat om zelfstandig op pad te gaan. Sommige kunnen dat wel, maar zijn daar onzeker over. Met z'n tweëen is het in ieder geval gezelliger. Dat is vaak in het weekend of begin van de avond. Daarnaast zijn er bewoners die veel moeten bewegen, zij kunnen doordeweeks op bepaalde uren aan de wandel of fietsen.

Omschrijving activiteit
Scorlewald zoekt voor diverse locaties in Noord-Holland ondernemende en gezellige mensen voor onze bewoners. Het kan dan gaan om wandelen, fietsen of zwemmen, maar ook museumbezoek, concert of theaterbezoek is mogelijk. Voor veel van onze bewoners is het lastig om alleen op pad te gaan en met z'n tweeën is dat ook veel gezelliger.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.