Bekijk alle projecten in "EDE"

Gezelligheid, structuur en veiligheid voor Suzan

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Ben jij iemand op wie anderen kunnen bouwen en vertrouwen? Kun jij, behalve gezelligheid, Suzan ook die structuur en veiligheid bieden waar zij behoefte aan heeft? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Over Suzan:
Suzan is 30 jaar. Ze woont zelfstandig in een appartement op De Hartenberg. Ze krijgt ondersteuning bij huishoudelijke taken en haar persoonlijke verzorging. Suzan heeft vooral behoefte aan structuur en veiligheid. Omdat ze communicatief sterk is, wordt haar verstandelijke beperking snel onderschat. Suzan houdt van gezelligheid, speelt graag spelletjes en geniet van luisteren naar muziek. Ze gaat graag met de fiets of het openbaar vervoer naar het dorp of de stad en houdt van humor.

Omschrijving activiteit
We zoeken voor Suzan een evenwichtige, vrouwelijke vrijwilliger met gevoel voor humor die haar behalve gezelligheid, ook de structuur en veiligheid kan bieden die zij nodig heeft. Heb jij zin om samen met Suzan leuke dingen te ondernemen, dan stellen we jullie graag aan elkaar voor.

Locatie De Hartenberg, Apeldoornseweg 60 te Wekerom

Of neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
• Melissa Derksen
• Telefoon: 06–83147746
• E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.