Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Gespreksmaatjes gezocht in Rotterdam-IJsselmonde

Organisatie
Stichting SAMEN010
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Gezocht: Ben jij een maatje met hart en ziel? Heb je niet alleen een luisterend oor maar ook een liefdevol hart voor mensen die het even niet meer zien zitten? Dan ben jij een geschikte vrijwilliger voor MOTTO IJsselmonde..
We zoeken mensen die minimaal 4 uur per maand beschikbaar willen stellen.. Jongeren zijn ook uitdrukkelijk welkom.
Kun jij luisteren naar de vraag onder de vraag? Kan je hartelijk met mensen meevoelen? Heb je geleerd grenzen te stellen en tegelijk nabij te zijn? Vind je het fijn om mensen te bezoeken, het gesprek aan te gaan en soms iets te ondernemen? Dan is MOTTO misschien wel iets voor jou.
Voor jou zelf levert het mooie contacten op met mensen, die veel levensverhalen hebben. Je mag delen in bijzondere ervaringen die mensen hebben gehad. Jij kunt bijdragen aan het (sociaal) welzijn van mensen die het even niet zien zitten. De mensen die je ontmoet zijn jou dankbaar dat je naar hen wilt luisteren.

Onze vrijwilligers kunnen en willen luisteren naar de vraag onder de vraag. Ze willen met hart en ziel met u meevoelen. Ze hebben geleerd grenzen te stellen en tegelijk nabij te zijn. Ze vinden het fijn om mensen te bezoeken, het gesprek aan te gaan en soms iets te ondernemen? Via MOTTO kunnen we misschien ook u als oudere ondersteunen.

Omschrijving activiteit
MOTTO staat voor Meelevende Ondersteuning Ten behoeve van Thuiswonende Ouderen en is al meer dan 15 jaar actief in IJsselmonde. Wij zetten ons in om ouderen (ca. 55+) die het even niet meer zien zitten te ondersteunen. Levensvragen ontstaan op verschillende momenten in het leven. Wij bieden hierbij een luisterend oor. We zoeken jou! Wij bieden een cursus van drie dagdelen, intervisiebijeenkomsten met ontwikkelthema's en jaarlijks enkele vrijwilligersactiviteiten.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.