Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Geef als taalcoach Nederlandse les aan een kwetsbare anderstalige in Den Haag .

Organisatie
Taal aan Zee
Soort project
Maatjes
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wil jij Nederlandse les geven in Den Haag aan een kwetsbare anderstalige die nog niet in staat zijn naar reguliere educatie of naar een lesgroep in de buurt te gaan? Wat fijn!
- Je spreekt 1x per week (gemiddeld 2 uur) thuis af bij de anderstalige gedurende 40 weken;
- Je krijgt coaching, training en begeleiding;.

Omschrijving activiteit
Les op maat aan huis

Speciaal voor kwetsbare anderstalige vrouwen (en soms een man) geeft Taal aan Zee Nederlandse les op maat aan huis of op een vertrouwde locatie dicht bij huis. Dat kunnen anderstaligen zijn met bijvoorbeeld (chronische) lichamelijke en psychische klachten, sociale problemen, trauma’s, of die voor een ziek of gehandicapt familielid of een groot gezin zorgen. Hierdoor kunnen zij (nog) niet deelnemen aan reguliere educatie of activiteiten buitenshuis.

Door hen de Nederlandse taal te leren wil Taal aan Zee hen zelfredzaam maken, zodat zij in staat zijn zelfstandig contact te leggen en deel te nemen aan activiteiten buitenshuis.

Het streven is dat zij doorstromen naar vervolgeducatie of andere activiteiten. Tijdens de lessen, die maximaal een jaar duren, werken we toe naar doorstroming.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.