Bekijk alle projecten in "ZUIDPLAS"

Friend4Now

Organisatie
Welzijn Zuidplas
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ZUIDPLAS

Doe jij minstens MBO 3 en vind jij het leuk iets goeds voor de wereld te doen? Wij kunnen je koppelen aan een jongere die jouw hulp nodig heeft! Een dagdeel per week naar de film, sporten of iets drinken kan iemand al veel helpen. Bovendien zul je hier veel van leren en zal het goed op je CV staan. Je krijgt aan het begin training en we zullen regelmatig samenkomen met de andere vrijwilligers en medewerkers van Welzijn Zuidplas om te vergaderen, dus wees niet bang in het diepe gegooid te worden.

Omschrijving activiteit
Wij zoeken een vrijwilliger in de leeftijdscategorie 18 tot 25 met als opleiding minimaal MBO 3 die een dagdeel in de twee weken op stap zou willen gaan met een jongere. Denk hierbij aan naar een attractiepark, winkelen, wat drinken, sporten of gewoon even hangen. De doelgroep bestaat uit jongeren van 12 tot 20 die niet lekker in hun vel zitten en vastlopen op school of privé. De cliënten hebben meestal een klein sociaal leven en de situatie kan soms worden omschreven als een isolement. Een aanzienlijk gedeelte van de jongeren heeft een diagnose zoals autisme. Het doel van dit project is de jongeren even hun zorgen doen vergeten, ze buiten laten komen en dat ze wat stoom kunnen afblazen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.