Bekijk alle projecten in "WAGENINGEN"

Fietsmaatjes Wageningen

Organisatie
Stichting Fietsmaatjes Gelderse Vallei
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
WAGENINGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Ook voor u, als potentiële vrijwilliger, staat de duofiets klaar, om samen met een deelnemer een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze deelnemers.

Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bijv. een ochtend per week of per maand. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste mee-fietser, iemand die u kent of voor verschillende deelnemers.

Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de deelnemer fietst mee naar vermogen.
Voordat daadwerkelijk met het fietsen gestart wordt, kunnen één of meer proefritten gemaakt worden met de duofiets, onder leiding van één van de coördinatoren.

Laat het ons weten als u interesse heeft om vrijwilliger te worden. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Voor deelnemers:
U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Om bijvoorbeeld door de bossen te fietsen of naar de heide te gaan. Of wat denkt u van een tochtje door de wijken van Bennekom, of liever naar het Binnenveld? Of naar Wageningen een stukje over de dijk, even bij het veer kijken?

Fietsmaatjes Wageningen kan u hierbij helpen. Als onze deelnemer kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De vrijwilliger stuurt en trapt. U kunt meetrappen als u dat wilt, maar dat hoeft niet.

Omschrijving activiteit
De stichting heeft als doelstelling mensen die nog graag willen fietsen, maar dat zelfstandig niet meer kunnen (deelnemers), fietstochtjes aan te bieden op een duofiets met een fietsmaatje (vrijwilliger).

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.