Bekijk alle projecten in "BODEGRAVEN REEUWIJK"

Fietsmaatjes voor de BuddyBike

Organisatie
Stichting BuddyBike Bodegraven
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BODEGRAVEN REEUWIJK
Leeftijd doelgroep
Ouderen

De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets waar jongeren en ouderen, die niet zelfstandig kunnen fietsen, eenzaam zijn of weinig buiten komen als “Gast” samen met een Biker een toertochtje kunnen maken.
De fiets is ontworpen om naast elkaar te zitten zodat je gemakkelijk met elkaar kunt praten.
Je kan incidenteel fietsen met een bekende maar je kunt ook meerdere keren als vaste Biker fietsen met mensen die geen Biker ter beschikking hebben.
Als Biker volg je altijd eerst eenmalig een groepsinstructie over de BuddyBike en maak je een testrit. Daarna kun je als geregistreerd Biker de weg op.

Gezellig samen door het Groene Hart toeren, een gezellige fietstocht door onze prachtige omgeving samen met je Biker (de fietser) of gewoon boodschappen doen en onderweg een kopje koffie drinken. Het kan allemaal met de BuddyBike!

Iedereen kan fietsen met de BuddyBike! Geniet van het buitenlucht, beweeg mee en beleef een gezellig moment met z'n twee.

Omschrijving activiteit
Je bent actief betrokken in de samenleving, je bent gezellig en sociaal, je hebt een luisterend oor en neemt infinitief. Als Biker beschik je over een goede lichamelijke conditie. Heb je enkele uurtjes in de week tijd of ben je 1 keer in de 14 dagen beschikbaar, je bent van harte welkom!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.