Bekijk alle projecten in "MILLINGEN AAN DE RIJN"

Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn

Organisatie
Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MILLINGEN AAN DE RIJN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Ook voor u, als potentiële vrijwilliger, staat straks een duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit de ervaring van zusterorganisaties blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten. Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor b.v. een ochtend per week of per maand. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen.

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Om nog eens door de mooie Ooijpolder te rijden. Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u straks samen met een vrijwilliger gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel.De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wil. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Omschrijving activiteit
Het mogelijk maken dat mensen, die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen kunnen fietsen met een fietsmaatje op een duofiets

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.