Bekijk alle projecten in "ALPHEN AAN DEN RIJN"

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn

Organisatie
Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ALPHEN AAN DEN RIJN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

De fietstocht kan varieren van een uurtje tot een paar uur, afhankelijk van de afspraak tussen gast en vrijwilliger. Ook kan de fietstocht zelf in een electronische agenda gepland worden tussen gast en vrijwilliger. De tocht kan 's morgens, 's middags of 's avonds (in de zomerperiode) worden gepland. De duofiets staat gereed in Alphen aan den Rijn op een aantal verschillende plekken (zie op de website www.fietsmaatjesalphenaandenrijn.nl

De gast kan zelf aangeven bij de vrijwilliger wanneer, hoe lang de fietstocht mag duren. Ook kan in overleg met de vrijwilliger horeca onderweg aangedaan worden. De gast hoeft onderweg niet te trappen. De gast kan ook gezekerd worden tijdens de rit met een gordel. Ook kan vooraf met de vrijwilliger overlegd worden over geneesmiddelen etc.

Omschrijving activiteit
Fietsmaatjes is er voor mensen die er graag op uit gaan met de fiets, maar dit door een beperking (bijv. ouderdom, dementie, blindheid etc) niet meer zelfstandig kunnen. Zij zijn de gasten. Fietsmaatjes koppelt elke gast aan een vrijwilliger. Samen maken de gast en vrijwilliger fietstochten op een duofiets met electrische trapondersteuning. Lekker genieten tijdens het samen fietsen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.