Bekijk alle projecten in "'S-HERTOGENBOSCH"

Fietsen op een duofiets

Organisatie
Fietsmaatjes Den Bosch
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
'S-HERTOGENBOSCH
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Je houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het je heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Om nog eens langs de Maas te gaan of door de stad te rijden. Een stukje door de parken om naar het golfen te kijken of eens te kijken hoe de nieuwbouw van Rosmalen eruit ziet.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding: € 3,00 voor één rit. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen. Ben je geïnteresseerd in een gratis proefrit of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-52584108 of info@fietsmaatjesdenbosch.nl
Je kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken.

Omschrijving activiteit
Fietsmaatjes Den Bosch kan je hierbij helpen. Als onze gast kun je, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. Je zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij jij als gast in je eigen tempo kunt meetrappen als je dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.