Bekijk alle projecten in "EDE"

Fiets maatje voor Ernst

Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Omschrijving werkzaamheden:

Ernst is een echte levensgenieter. Hij houdt van gezelligheid, is sociaal en volgt met grote belangstelling het nieuws. Ernst woont op De Hartenberg en werkt bij Ons Papier in Ede. Naast een licht verstandelijke beperking heeft hij een progressieve spierziekte. Om zijn lichamelijke conditie op peil te houden, is beweging belangrijk. Daarom fietst Ernst graag. Hiervoor heeft hij een elektrische driewieler. Omdat het gezelliger is om samen te fietsen, zoeken we voor hem een fietsmaatje.

Benodigde kennis / vaardigheden:

Als vrijwilliger ga je samen met Ernst fietsen in de omgeving van De Hartenberg. Ernst heeft een elektrische fiets. In verband met zijn gezondheid kan hij maximaal één uur per keer fietsen. Om hem bij te houden is het belangrijk dat je beschikt over een goede fysieke gezondheid, of een eigen elektrische fiets… Ben je daarnaast geduldig en heb je, net als Ernst, een brede belangstelling, dan hebben jullie onder het fietsen ook nog het nodige te bepraten.

Neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:

Vrijwilligerscoördinator: Melissa Derksen
Telefoon: 06–83147746
E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl
Website: https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

-

Omschrijving activiteit
Samen (elektrisch) fietsen .

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.