Bekijk alle projecten in "OUDE IJSSELSTREEK"

Een lichtpuntje in deze rare tijd

Organisatie
Stichting Azora locatie De Schuylenburgh
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
OUDE IJSSELSTREEK
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Voor ons verzorgings- en verpleeghuis zoeken wij maatjes. De tijd die u besteed gaat in overleg net zoals de activiteit die u samen onderneemt. Zo wil de ene bewoner een wandelingetje maken en de ander lekker een kopje koffie drinken en kletsen. Of misschien gaan jullie wel samen een spelletje doen of boodschappen.

In het verzorgings- en verpleeghuis kunnen onze bewoners een aanvraag doen voor een maatje. Zij vullen een lijst in, wie ben ik, wat zijn mijn hobby's en wat wil ik graag doen. Aan de hand van die lijst en een lijst die het maatje invult gaan we proberen een juiste match te vinden tussen bewoner en maatje. Als de klik er is ontstaat er vaak een mooie band tussen bewoner en maatje.

Omschrijving activiteit
In deze gekke rare tijd merken we dat de bewoners het moeilijk hebben. Ze kunnen niet zo maar overal heen en het bezoek komt ook niet meer zoals voorheen. En dan komen er de wintermaanden aan die vaak nog eens extra lastig zijn voor onze bewoners. Het zou mooi zijn om onze bewoners die het zo hard nodig hebben een lichtpuntje te brengen in deze moeilijke tijd.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.