Bekijk alle projecten in "URK"

Een goeie moat kan gien kwoad

Organisatie
Caritas Urk
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
URK
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

´Een goeie moat kan gien kwoad` is ontstaan vanuit de visie om jongeren (te ondersteunen om) gezond en veilig op te laten groeien met als kernwoorden: versterken eigen kracht, meer ondersteuning, zorg van hoge kwaliteit die snel en dichtbij beschikbaar is. Er wordt nadrukkelijk ingestoken op jongeren die uitvallen en/of (dreigen te) ontsporen in de leeftijdscategorie van ± 10 – 18 jaar. Elke jongere krijgt een contactpersoon toegewezen, dit is een vrijwilliger die als maatje, buddy, vertrouwenspersoon, eerste aanspreekpunt fungeert voor de jongere. Deze contactpersonen zijn (juist) ook in de weekenden beschikbaar..

Omschrijving activiteit
´Een goeie moat kan gien kwoad` is ontstaan vanuit de visie om jongeren (te ondersteunen om) gezond en veilig op te laten groeien met als kernwoorden: versterken eigen kracht, meer ondersteuning, zorg van hoge kwaliteit die snel en dichtbij beschikbaar is. Er wordt nadrukkelijk ingestoken op jongeren die uitvallen en/of (dreigen te) ontsporen in de leeftijdscategorie van ± 10 – 18 jaar. Elke jongere krijgt een contactpersoon toegewezen, dit is een vrijwilliger die als maatje, buddy, vertrouwenspersoon, eerste aanspreekpunt fungeert voor de jongere. Deze contactpersonen zijn (juist) ook in de weekenden beschikbaar.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.