Bekijk alle projecten in "HELMOND"

duofietsen

Organisatie
Stichting Duofietsen Helmond
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
HELMOND
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Stichting Duofietsen helmond zoekt maatjes, die met gast willen duofietsen op een doordeweekse middag tussen 1 en5u. De gast is iemand die niet alleen kan fietsen. We fietsen in het seizoen samen in een gezellige groep met maximaal 6 elektrisch ondersteunde duofietsen. In de pauze is er gratis koffie of thee . We vertrekken vanuit onze stalling in de Kastanjehoutstraat. Opgeven (mailen of bellen) wanneer je een keer wil meeduofietsen, Je komt eerst op een kennismaking en training van 2 uren. Onze planner en ritleider doen de rest! Graag meer dan 1x per maand fietsen, maar minder is ook al van harte welkom. Zie ook www.duofietsenhelmond.nl voor een impressie.

Als u geïnteresseerd bent om als gast met ons mee te fietsen, kunt u zich ook via onze website opgeven.

Omschrijving activiteit
Stichting Duofietsen Helmond haalt mensen naar buiten in gezelligheid met beweging middels een ontspannen fietstocht. Door het principe van de duofiets, waar de vrijwilliger en gast naast elkaar zitten is er een optimaal contact mogelijk. Daarbij fietsen we in groep wat eveneens voor sociale interactie zorgt met name tijdens de pauze. Door de instellingsmogelijkheden op de fiets en de elektrische ondersteuning kan de gast naar wens en vermogen meetrappen, hetgeen voor lichaamsbeweging kan zorgen. niet alleen bij de vrijwilliger! Zo dragen we bij aan het verbeteren van het welbevinden van mensen in Helmond.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.