Bekijk alle projecten in "LAND VAN CUIJK"

Duofiets Maashees

Organisatie
Stichting Dorpsraad Maashees
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
LAND VAN CUIJK
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Een duofietsgebruiker kan een beroep doen op 'een fietsmaatje' als hij of zij wil gaan fietsen. Informatie over het lenen van de duofiets is te vinden op www.dorpsraadmaashees.nl.

Een duofietsgebruiker kan een beroep doen op ' een fietsmaatje' als hij of zij wil gaan fietsen. Zij doen dit belangeloos en kosteloos. Alle vrijwilligers zullen een instructieles voor de duofiets krijgen. De werkgroep Fietsmaatjes Maashees organiseert regelmatig een vergadering om de gang van zaken te bespreken..

Omschrijving activiteit
De dorpsraad van Maashees heeft een duofiets aangeschaft om de vitaliteit van alle dorpsbewoners te stimuleren en te behouden. Het doel is om een zo groot mogelijke groep mensen te laten genieten van het fietsen. De mindervaliden, invaliden en de ouderen blijven zo betrokken in de actieve samenleving.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.