Bekijk alle projecten in "ARNHEM"

Driestroom maatjesproject

Organisatie
Driestroom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ARNHEM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

dan alleen!

Wat wordt er van jou als maatje verwacht?

Wat jij als maatje voor een cliënt kan betekenen, hangt af van jouw tijd, interesse en deskundigheid. Ervaring is niet nodig. Het belangrijkste is dat jullie allebei plezier hebben in het contact en de activiteiten die jullie ondernemen. Dat staat voorop! Je kunt als maatje eens per week wat afspreken, maar één keer in de maand is ook prima. Dit stem je samen af. Als maatje ontvang je geen loon en werk je op vrijwillige basis. Wel ontvang je een vergoeding voor de onkosten die je maakt.

Denk je erover na om maatje te worden, maar wil je liever niet in je eentje maatje zijn? Dan kun je natuurlijk ook met z’n tweetjes maatje worden van één cliënt. Ook is er de mogelijkheid om samen met een of meerdere maatjes leuke dingen te doen met een groep cliënten. Het levert je veel op om maatje te zijn en je krijgt er veel voor terug. Zoals een gezellige middag samen op het terras, een fijne wandeling, maar vooral veel plezier met je maatje! Het maatjesproject opent deuren en verbreedt paden voor beiden partijen..

Omschrijving activiteit
Maatjesproject Driestroom

Persoonlijk contact en samen leuke dingen doen. Dat staat voorop bij het maatjesproject van Driestroom! Het maatje treedt de ander tegemoet als gelijkwaardig persoon. Wij zijn op zoek naar maatjes die tijd door willen brengen met mensen met een beperking, die ondersteuning krijgen van Driestroom. Hierbij kun je denken aan samen een kop koffie drinken, een stukje fietsen of een spelletje doen. Activiteiten die samen veel leuker zijn dan alleen!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.