Bekijk alle projecten in "BERGEN (NH)"

Diverse maatjes gezocht voor onze bewoners!

Organisatie
Zorgboerderij de Noorderhoeve
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BERGEN (NH)
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Bij ons staat de vitaliteit van mensen, dieren en aarde voorop. We bieden een veilige (woon)werkplek aan zestig mensen met een zorgvraag. Door het contact met de dieren, planten en natuur kunnen zij bouwen aan zelfvertrouwen, zelfrespect en nieuwe kansen in de maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, die een bijdrage levert aan de boerderij, zelf kan groeien aan het werk dat hij of zij doet. Daarbij hebben we respect voor elkaars anderszijn.

We werken vanuit de antroposofische visie. In de landbouw is dat zichtbaar in de biologisch-dynamische aanpak. In het dagelijks werk, bij de begeleiding in het wonen en in onze cultuur is de antroposofische kijk op plant, dier, mens en aarde ook herkenbaar.

Omschrijving activiteit
Wij zoeken de volgende maatjes voor onze bewoners: * Wandel- en fietsmaatje * Chauffeurs * Kookhulp * Winkel-dans-speel- maatjes

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt