Bekijk alle projecten in "LAND VAN CUIJK"

Cocktail Buddy Project

Organisatie
COC Nijmegen
Soort project
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
LAND VAN CUIJK
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Lijk jou het prettig om een buddy te hebben, kan je je opgeven via deze link: https://forms.gle/9q8q5jeqxVj2vWa79 Voor vragen kan je altijd mailen naar cocktail@cocregionijmegen.nl

In dit project koppelen we lokale LHBTI+ers aan LHBT+ nieuwkomers (bijvoorbeeld vluchtelingen, asielzoekers en statushouders). Indien het klikt spreken ze bijvoorbeeld 1 keer per 2 weken af. Hoe vaak dit precies is hangt af van de wensen van de nieuwkomer en de buddy. De activiteiten hangen af van de interesses van beide partijen. Je kan denken aan het maken van een wandeling/fietstocht, een drankje doen in de gay-bar tot samen musea bezoeken..

Omschrijving activiteit
In dit project koppelen we lokale LHBTI+ers aan LHBT+ nieuwkomers (bijvoorbeeld vluchtelingen, asielzoekers en statushouders) om samen activiteiten te ondernemen. Het doel van het project is het verminderen van de sociale isolatie die nieuwkomers kunnen ervaren en ze een veilige introductie in de Nederlandse (gay-)cultuur te geven. Het is project is niet bedoeld om te daten of voor hulp bij de asielprocedure.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.