Bekijk alle projecten in "TILBURG"

Coach voor kind of jongere (R-Newt Kids Thuis)

Organisatie
Stichting ContourdeTwern
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
TILBURG
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Ieder kind verdient aandacht!
Maar niet alle kinderen krijgen die welverdiende aandacht. Omdat de ouder er alleen voor staat; omdat een broer/zus veel zorg nodig heeft; omdat ouders in een (v)echtscheiding verwikkeld zijn…

Heb jij een paar uurtjes per week tijd om leuke dingen met een kind/jongere (7 tot 18 jaar) te gaan doen? Wil jij een kind laten ‘groeien’? Meld je dan aan als coach van een kind/jongere.

Omschrijving activiteit
R-Newt Kids Thuis is er voor kinderen/jongeren tussen de 7 en 18 jaar die door omstandigheden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door positieve ervaringen op te doen wordt hun zelfvertrouwen en zelfbeeld verbeterd.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.