Bekijk alle projecten in "HAARLEM"

Chef Debuut

Organisatie
Stichting Drop-Inn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HAARLEM
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Onze jongeren , vaak statushouders (15-25 jaar) hebben vaak de vraag voor een taalmaatje, maar tevens is het leuk om samen leuke dingen te doen in je buurt of stad om zo de stad en elkaar beter te leren kennen. Samen knutselen is ook een geliefde vraag.
Ongeveer een keer in de week of een keer in de twee weken

Onze hulpvragers zijn jongeren (15-25 jaar) die door verschillende omstandigheden weinig contact hebben met Haarlemmers. Vaak zijn ze ook wel eenzaam te noemen, ze kennen nauwelijks nederlanders. Maar er zijn ook Nederlandse jongeren bij die erg eenzaam zijn, hoewel ze dat niet makkelijk zullen toegeven.

Omschrijving activiteit
Bij Chef Debuut zijn jongeren actief aan het koken voor Haarlemmers. Dit zijn veelal statushouders maar kunnen ook Nederlandse jongeren zijn. Wij leren de jongeren zichzelf te presenteren en een hulpvraag te formuleren. Deze presentie houden zij na het buurtdiner.
Doel van het project is dat de jongeren meer zelfvertrouwen krijgen en zichzelf beter leren presenteren, waardoor het makkelijker wordt om contacten te leggen met Haarlemmers.

Ja, hier wil ik maatje worden

Helaas, op dit moment worden er voor dit project geen maatjes gezocht.
Wil je toch als maatje ergens aan de slag?

Zoek een passend project in je buurt

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.