Bekijk alle projecten in "RAALTE"

Carinova Vrijwillige Thuiszorg

Organisatie
Carinova Vrijwillige Thuiszorg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
RAALTE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Aandacht maakt dat mensen opbloeien en kunnen groeien.

Wil jij maatje/vrijwilliger worden?
Wij bieden een diversiteit aan vrijwilligerswerk. We werken met mensen met dementie, chronische ziekte, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking en mantelzorgers.

Ben je op zoek naar gezelschap of zou je graag iets willen ondernemen? Of ben je mantelzorger en zou je af en toe een momentje voor jezelf willen hebben?

Wat vragen wij van jou?
Kijk eerst in je directe omgeving (familieleden, kennissen, buren) of er iemand is die kan helpen. Is hierin niets mogelijk?
Wij gaan op zoek naar een maatje!

Voor wie?
Voor thuiswonende mensen met dementie, een chronische ziekte, een verstandelijke of lichamelijke beperking en mantelzorgers.

Kijk op:
https://www.carinova.nl

Meer informatie of vragen? Neem gerust contact op!

Omschrijving activiteit
Je kunt je bij ons op verschillende manieren inzetten; als maatje, gastvrouw/heer of bij het ondersteunen van activiteiten. Als maatje kun je gezelschap bieden en/of gezamenlijk activiteiten ondernemen, zoals: samen buiten activiteiten ondernemen (wandelen/fietsen), naar het terras, kringloopwinkel, creatief bezig zijn, koken en nog veel meer.
Kortom er is van alles mogelijk!

Als maatje draag jij bij iemands geluk. Mensen voelen zich minder eenzaam, gaan meer de deur uit, komen sneller in contact met anderen en bij een mantelzorger zorg je ervoor dat hij/zij even een momentje voor zichzelf heeft.

Wat levert het op? De glimlach en waardering van de ander!
Maar daarnaast ook kennis, nieuwe ervaringen en een leuke club vrijwilligers die elkaar kunnen ontmoeten tijdens activiteiten, bijeenkomsten en uitjes.

Hoeveel tijd wil jij eraan besteden en wat vind jij leuk? Samen bekijken we wat jou enthousiast maakt.


Meer informatie: https://www.carinova.nl/vrijwilligers/

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.