Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Buurthulp Oost

Organisatie
Stichting Buurthulp Oost
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Kan iemand boodschappen voor je doen, je tuin opknappen, de hond uitlaten of wil je samen sparren over een vraag of probleem? Dat kan allemaal, geen vraag is te gek!

Als maatje word je gekoppeld aan een hulpvraag van een buurtgenoot. De hulpvraag kan praktisch van aard zijn zoals het doen van boodschappen, het opknappen van een tuintje of het doen van een klusje in en om huis. Ook kan je ingezet worden voor sociale hulpvragen: je brengt een bezoekje aan een eenzame oudere of je maakt een wandeling in het park samen met je buur. Soms word je gematcht op basis van hobby zoals fotografie/koken.

We maken kennis met je en inventariseren dan naar wat voor soort hulpvragen je voorkeur uitgaat. Ook bespreken we hoeveel tijd je beschikbaar hebt voor je vrijwilligerswerk. Er is veel mogelijk: van 1x per week tot 1x per maand of zelfs nog minder..

Omschrijving activiteit
Wij brengen buurtbewoners uit Amsterdam Oost in contact met buurtgenoten die een luisterend oor en hulp nodig hebben.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.