Bekijk alle projecten in "EDE"

Buddytrajecten - KenHem Care

Organisatie
Stichting Renew
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

- Ongeveer twee uur in de twee weken
- Click met je maatje; persoonlijkheid, gezamenlijke interesses ect.
- Openstaan om de 'hulpvrager' mee te nemen naar activiteiten in de wijk

Veel punten zijn afhankelijk van de situatie van de hulpvrager en zijn flexibel in te vullen met deze persoon. Lijkt het je tof om je in je eigen wijk in te zetten voor mensen die graag hun netwerk willen vergroten? Laat van je horen.

We staan open voor allerlei hulpvragen op gebied van zorg. Dat kan zijn dat je verlangt naar meer sociale contacten, dan zou een buddytraject eventueel wat zijn. We pakken ook praktische (klus)vragen op in de wijk, waar we wijkbewoners aan verbinden om dit op te lossen. Kortom je vraag is niet snel te gek.

Stel je vraag via; care@kenhem.com

Omschrijving activiteit
We bieden buddy trajecten aan voor mensen die het verlangen hebben aan meer contact en verbinding. Door dat we dit lokaal in onze wijk vormgeven en onderdeel zijn van een community kan het duo (de hulpvrager en de buddy) gemakkelijk aanhaken bij bestaande activiteiten, waardoor er gebouwd wordt aan een groter lokaal netwerk.

Dit project is onderdeel van KenHem Community die zicht richt op haar wijk Kernhem. In een veel kleurigheid aan programma's op de gebieden van zorg, jongerenwerk, deeleconomie, zingeving en duurzaamheid. Vanuit deze programma's geven we 20 tal projecten vorm. Buddytrajecten is een onderdeel van het programma Care. Meer informatie: kenhem.com

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt