Bekijk alle projecten in "MAASHORST"

Boodschappenhulp voor ouderen

Organisatie
ONS welzijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MAASHORST
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Er komen steeds meer ouderen, die hun wekelijkse boodschappen niet meer kunnen doen. Digitaal bestellen, lukt hen niet. Voor deze mensen die echt omhoog zitten, zoeken wij maatjes die de wekelijkse boodschappen voor deze mensen kunnen doen.

Wat houdt het precies in:
U haalt het boodschappenbriefje en contant geld op bij de oudere.
U doet de wekelijkse boodschappen.
U geeft de boodschappen af en geeft de aankoopbon en het wisselgeld aan de oudere.
Als u het prettig vindt, drinkt u nog even een kopje koffie of thee bij de oudere.

Kunt u en uw directe omgeving de boodschappen voor u niet meer zelf doen, dan is het mogelijk om een boodschappenmaatje te vragen. Er wordt dan met u meegekeken of we er eentje voor u kunnen vinden.

Omschrijving activiteit
U haalt wekelijks de boodschappen voor een oudere, aangezien deze het zelf niet meer kan.
Het betreft vaak ouderen op hoge leeftijd met een beperkte mobiliteit. Helaas kan het eigen netwerk de boodschappen zelf niet doen, vandaar dat er een maatje wordt gevraagd.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.