Bekijk alle projecten in "KAAG EN BRAASSEM"

Bezoekmaatje

Organisatie
Tom in de buurt
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
KAAG EN BRAASSEM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Wij krijgen regelmatig verzoekjes van mensen die uitkijken naar een bezoekje, iemand waarmee zij iets leuks kunnen ondernemen. Gezellig samen een leuke activiteit ondernemen, bijvoorbeeld het maken van een wandelingetje of een bezoekje aan huis. Maar ook hulp bij het leren van de Nederlandse taal.

Tom in de buurt begeleidt de kennismaking en blijft daarna contact houden.

Omschrijving activiteit
Voor een 90 jarige meneer met de ziekte dementie uit Leimuiden zijn we op zoek naar een maatje die 1 keer in de 14 dagen op donderdagochtend langs komt voor een gezellig praatje of een (rolstoel)wandeling. Omdat meneer niet zo mobiel meer is zijn we op zoek naar iemand die fysiek sterk is om de rolstoel te duwen. Meneer houdt van sport en heeft jaren zelf actief gezeild. Wilt u iets moois voor iemand kunnen betekenen? Graag komen we in contact met u!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.