Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Benneke zoekt een maatje om iets leuks mee te ondernemen.

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Lijkt je het leuk om samen te gaan wandelen, autorijden, naar de kinderboerderij of samen een activiteit bezoeken op het terrein? Benneke gaat graag in het weekend met je mee!

Wie is Benneke?

Benneke is een ouder wordende man met een ernstige verstandelijke beperking. Benneke is overwegend een vroljke man, die geniet van de dingen die om hem heen gebeuren. Benneke fietst op zijn driewieler of gaat mee in zijn rolstoel. Benneke kan binnenshuis lopen. Zijn verstaanbare verbale communicatie beperkt zich doorgaans tot: hallo en ja. Als hij weggaat roept hij soms: aju. Zijn taalgebruik is miniem maar hij begrijpt meer.

Benneke verzameld/ knuffelt graag met zijn knuffels. De (reclame) folders en boekjes kijken vindt hij ook leuk om te doen. Benneke onderneemt graag activiteiten. Hij vindt het prettig om een dagje uit te gaan zoals naar een kinderboerderij, de ezeltjes in Epe of naar de Apenheul.

Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Benneke een feestje bij te wonen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad!

Wat vraagt Benneke?

Benneke wil graag zo af en toe in de weekenden iets leuks doen. De frequentie en de activiteit zal in overleg gaan.

Benneke heeft een maatje nodig die geduldig is. Benneke vindt het moeilijk als dingen te snel achtereen gebeuren. Op een rustige/ duidelijke manier biedt hem veiligheid en geborgenheid. Benneke vindt het niet prettig als je te dichtbij komt.

Wij bieden je

Een mooie vrijwilligersplaats

Een eindejaarsgeschenk

Verzekerd voor WA en ongevallen

Reiskostenvergoeding

Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet

Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten

Betrokken bijdrage bij de cliënten

Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt