Bekijk alle projecten in "EDE"

Ben jij ondernemend en graag creatief bezig?

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Knutselen, handwerken, zwemmen, winkelen, reizen met de trein. Passen deze woorden bij jou? Dan stellen we je graag voor aan Erica.

Over Erica:
Erica (32) is een zorgzame vrouw. Ze houdt van gezelligheid en heeft altijd tijd voor een praatje. Erica vindt het leuk om kaarten te maken, te handwerken of op andere manieren creatief bezig te zijn. Zwemmen vindt ze ook heel fijn, vooral in wat warmer water. Ook reist ze graag met de trein naar een grote plaats om daar te winkelen en een ijsje of pannenkoek te eten. Erica is goed mobiel en kan met enige hulp zelfstandig reizen.

Omschrijving activiteit
Ben jij, net als Erica, graag creatief bezig en vind je het leuk om dingen te ondernemen. Herken je jezelf in haar hobby’s en interesses? En wil je graag als vrijwilliger aan de slag? Dan ben jij degene die we zoeken.

Wanneer:
In overleg.

Waar:
Locatie Molenweg 26 in Lunteren

Voor meer informatie en andere projecten: http://www.dehartenberg-vrijwilligers.nl/

Of neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
• Melissa Derksen
• Telefoon: 06–83147746
• E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.